Visa Classic

A Visa Classic a Visa általános bankkártyamárkája, mindenhol használható, ahol az általános Visa logó fel van tüntetve. Tehát ATM-en is, elektronikus bankkártya-elfogadó helyen is, tehát ahol állandó elektronikus összeköttetés van a bankkal és olyan elfogadóhelyeken is, ahol nincs elektronikus összeköttetés a bankkal. Végül minden olyan készpénzfelvételi ponton is, ahol fel van tüntetve a Visa logó. Készpénzfelvételre ATM-nél, bankfiókban és postán egyaránt használható.

A Visa Classic egy dombornyomású bankkártya.

George Online Díjcsomag Kedvezményes szinten
 • 30 000 Ft jóváírás, ha új ügyfélként nyitod most meg
 • korlátlan ATM készpénzfelvétel, feltételekkel
 • ingyenes átutalás, beszedés havi 400 000 forintig
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Információk a MagNet Bank fiókjairól
  Bankszámla

  Információk a MagNet Bank fiókjairól

  A MagNet Bank nagyon kevés bankfiókot üzemeltet országszerte, nem is céljuk az országos lefedettség elérése. A Sopron Bank 2022-es megvásárlásával ugyan bővült a bankfiókjaik száma, de az igazi erősségük a digitális csatornákon keresztüli kiszolgálás és a nyilatkozat nélkül is érvényes országos ingyenes ATM készpénzfelvétel havi 150 000 forintig. Bankfiókjaik jó része akadálymentesen is megközelíthető.

  frissítve: 2024. április 13.
 • SMS lemondás menüpontot keresi egy férfi a mobiltelefonján
  Bankszámla

  SMS lemondás: bankonként megmutatjuk hogyan csináld

  Évente akár tízezreket kifizethetsz azért, ha banki SMS-eket rendelsz abból a célból, hogy a jóváírásaidról, netán illetéktelen költésekről értesülj. Az SMS lemondás nem minden banknál egyszerű, de ha tudod, hogy hol keresd, akkor pár perc alatt túl lehetsz rajta. Ráadásul az SMS helyett ma már létezik erre egy sokkal korszerűbb, ráadásul ingyenes lehetőség. Válaszd inkább ezt! A banki SMS-ek nagyon drágák és ma már a legtöbb banknál helyettesíthetők. Megmutatjuk a lemondás módját és az ingyenes push üzenetek beállítását is.

  frissítve: 2024. május 16.
 • UniCredit számlacsomagok 2024
  Bankszámla

  UniCredit számlacsomagok 2024

  Érdekel, hogy melyik UniCredit bankszámla a legjobb? Tudtad, hogy ha mobilbankról utalsz náluk, akkor a netbankos utalással szemben ezek teljesen ingyenesek? Segítünk megtalálni a hozzád illő számlacsomagot és a havi költségeket is kikalkuláljuk. A mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is képekkel megmutatjuk.

  frissítve: 2024. március 31.