Hiteltörlesztés szüneteltetése

Ha Babaváró hitelt igényeltél és a futamidő első öt évén belül megszületik az első gyermeketek, akkor a hiteltörlesztést 3 évre felfüggesztheted (ikrek esetében 3+2 évre). Újabb gyermeknél újabb 3 évre fel lehet függeszteni a törlesztést. Ezt hívjuk a hiteltörlesztés szüneteltetésének.

Ilyenkor sem a törlesztőrészleteket, sem az ezekkel együtt fizetendő állami garanciavállalás díját nem kell fizetned. Babaváró hitelnél ettől a havi törlesztőrészleted a későbbiekben nem emelkedik meg, de a hitel futamideje kitolódik.

CIB Bank Babaváró hitel
 • 180 000 Ft jóváírással
 • Online igényelhető videóbankár segítségével
 • 11 millió forint 20 éves futamidőre
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • CSOK támogatás és hitel segítségével vett lakást ez a 2 fiatal
  Állami támogatások

  CSOK: minden, amit tudnod kell róla 2024-ben

  A CSOK, vagy Családok Otthonteremtési Kedvezményére vonatkozó rendeletek 2016-ban jelentek meg, és évekik segítették a gyermeket nevelő vagy tervező családokat az otthonhoz jutásban. 2023. végével a városokban a normál CSOK nem igényelhető tovább, helyette egy kamattámogatott hitel, a CSOK Plusz elérhető gyermeket vállaló házaspárok számára. A CSOK preferált kistelepüléseken igényelhető változata, a falusi CSOK továbbra is él, méghozzá emelt összegekkel. Az útmutatóban röviden írunk a változásokról, majd az eredeti CSOK feltételeket olvashatod.

  frissítve: 2024. április 4.
 • Babaváró szerződéskötés után érkezett kisbaba eszik
  Állami támogatások

  8 dolog, amit tudnod kell, mielőtt Babaváró hitelt igényelsz

  Ti is szeretnétek 2024-ben babaváró hitelt igényelni? Idén még van rá mód, hogy mentesüljetek az életkori szigorítás alól, ráadásul van olyan bank, amelyik 180 000 forint jóváírást is ad. Elmondjuk, mit kell tudnod igénylés előtt és az aktuális banki ajánlatokat is megmutatjuk.

  frissítve: 2024. március 29.
 • Diákhitel kellene ennek a malacnak, ha tanuló lenne
  Állami támogatások

  Diákhitel: Minden információ egy helyen 2024-ben

  Kevés olyan főiskolás vagy egyetemista van, aki a diákhitel hirdetéseit ne látta volna még. Talán már hallottál a Diákhitel1 konstrukcióról, amivel havonta akár 150 000 forint bármire elkölthető összeget is kaphatsz. A Diákhitel2 is még igényelhető ehhez, ami kamatmentes és a tandíj fizethető belőle. Ebben az útmutatóban lépésről lépésre elmondunk mindent és azt is, hogy mire érdemes figyelni. Vágjunk is bele!

  frissítve: 2024. január 1.