Visa Classic

A Visa Classic a Visa általános bankkártyamárkája, mindenhol használható, ahol az általános Visa logó fel van tüntetve. Tehát ATM-en is, elektronikus bankkártya-elfogadó helyen is, tehát ahol állandó elektronikus összeköttetés van a bankkal és olyan elfogadóhelyeken is, ahol nincs elektronikus összeköttetés a bankkal. Végül minden olyan készpénzfelvételi ponton is, ahol fel van tüntetve a Visa logó. Készpénzfelvételre ATM-nél, bankfiókban és postán egyaránt használható.

A Visa Classic egy dombornyomású bankkártya.

George Online Díjcsomag Kedvezményes szinten
 • 30 000 Ft jóváírás, ha új ügyfélként nyitod most meg
 • korlátlan ATM készpénzfelvétel, feltételekkel
 • ingyenes átutalás, beszedés havi 400 000 forintig
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Kisfiú egy bankkártyát és mobiltelefont tart a kezében
  Bankszámla

  Bankszámla gyerekeknek 2024 – ezek közül választhatsz

  A gyermekeknek akár már a születés pillanatától kezdve is nyithatunk bankszámlát, de igazán 6-7 éves kortól érdemes. Ekkor már – szülői felügyelettel – maga tanulhatja meg a pénz kezelését a gyermek, köztük a kártyás fizetést, az ATM használatát vagy az egyenleglekérdezést. 14 éves kortól már a bank mobilalkalmazását is lehet használni. Megmutatjuk, hogy a hazai bankok mit kínálnak.

  frissítve: 2024. január 12.
 • Férfi felidegesítette magát a laptopos egyenleg lekérdezés során
  Bankszámla

  Így a legegyszerűbb az egyenleg lekérdezés a bankodnál

  Míg régen csak a számlakivonat segített tisztában lenni az egyenlegeddel, még a bankfiókban sem tudtak pillanatnyi egyenleget mondani, ma már se szeri, se száma az egyenleglekérdezési lehetőségeknek. Ha szeretnéd megtudni, hogy mi a leggyorsabb és legegyszerűbb egyenleg lekérdezési módszer, akkor jó helyen jársz. Mindegyik banknál megmutatjuk.

  frissítve: 2024. február 20.
 • A bankkártya nélküli készpénzfelvétel titkai az UniCreditnél
  Bankszámla

  A bankkártya nélküli készpénzfelvétel titkai az UniCreditnél

  Az első ATM 1967-es londoni üzembeállítása óta megszokhattuk, hogy az ATM-ből történő készpénzfelvételhez bankkártya kell. Magyarországon 22 év múlva, 1989-ben helyezték üzembe az első ATM-et. Hazánkban az UniCredit Bank hozta el a bankkártya nélküli készpénzfelvételt 2019-ben, melyhez a bankkártya helyett elég egy okostelefon.

  frissítve: 2023. november 29.