Visa Electron

A Visa Electron kártya olyan környezetben használható, amely állandó, elektronikus összeköttetésben van a bankkal. Ez azt jelenti, hogy a bank azonnal értesül a tranzakcióról, azonnal csökkenti vele az egyenlegedet és azonnal megadja az engedélyt a kártyaelfogadásra, amit a POS terminál megjelenít.

Ez egy biztonságos tranzakció a bank számára, hiszen az ő jóváhagyása nélkül semmilyen tranzakciót nem végezhetsz, ezért ezek a kártyák viszonylag olcsók a dombornyomású társaikhoz képest, azonkívül általában pénzügyi feltétel nélkül igényelhetők. A Visa Electron kártyák internetes vásárlásra is használhatók.

Ezek is érdekelhetnek

 • Árfolyam grafikont mutat a számítógép
  Bankszámla

  Minden, amit az árfolyamokról és a pénzváltásról tudni akartál

  Az árfolyamok és a pénzváltás ismerete a hétköznapi életben is lényeges. Nem mindegy, hogy hol és mikor váltasz pénzt mielőtt elutazol, hiszen sok múlhat rajta. Útmutatónkban segítünk eligazodni a devizák és a valuták világában, és alternatív megoldásokat ajánlunk a kedvezőbb pénzváltásra.

  frissítve: 2023. szeptember 14.
 • Biztonságos virtuális bankkártya számítógép billentyűzetén
  Bankszámla

  Virtuális bankkártya: ezt használd, ha neten fizetsz

  Interneten virtuális bankkártyával picit kényelmetlenebb fizetni, mint a hagyományos, fizikai bankkártyával, ugyanis általában valamit tenni kell a használata előtt: vagy limitet emelni vagy pénzt átvezetni vagy virtuális kártya kibocsátást kérni. Megéri azonban a használata, mert a segítségével jóval nagyobb biztonságban van a pénzed a netes tranzakciók közepette is. Tarts velünk és ismerd meg, melyik banknál milyen virtuális bankkártyát igényelhetsz és azt hogyan használhatod.

  frissítve: 2023. augusztus 14.
 • Házaspár laptopon keres információt a kedvezményes banki utalásokról
  Bankszámla

  Hogyan lehet ingyen utalni ma Magyarországon?

  Sokan vannak, akik nagyon gyakran használják a bankszámlájukat, köztük sokszor utalnak pénzt, és innen fizetik a rezsiszámláikat is. Bosszantó, hogy miközben a kártyás fizetések díjmentesek, az átutalásokért fizetni kell. De vajon elkerülhető valahogy az átutalásokért fizetett díj?

  frissítve: 2023. június 13.