Online vásárlás

Az online vásárlás, azaz internetes vásárlás a bankkártyád interneten keresztüli használatát jelenti.

Amikor az interneten keresztül fizetsz a bankkártyáddal, akkor az Európai Unióban működő webshopokban kötelezően kapcsolódik hozzá az erős ügyfélhitelesítés, melynek keretében egy tudás alapú (pl. jelszó) biometrikus alapú (pl. ujjlenyomat) és egy birtoklás alapú (pl. token) közül kettőt kell használni ahhoz, hogy a tranzakció sikeres legyen.

Az online vásárlás egy egyre növekvő szelettel bír a bankkártyahasználatból.

Bajnok Plusz számlacsomag
 • 40 000 Ft jóváírási akció szelfis számlanyitással
 • havi 4 darab ingyenes ATM forint készpénzfelvétel belföldön
 • jóváírási feltétellel havi 990 Ft-os számlavezetési díj
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Már a MagNet Banknál is fizethet Apple Pay-jel, és ezzel a BAGázs Egyesület munkáját segíti
  Bankszámla

  Már a MagNet Banknál is fizethet Apple Pay-jel, és ezzel a BAGázs Egyesület munkáját segíti

  A szolgáltatás bevezetésével nem csak egy új, biztonságos, kényelmes fizetési mód vált elérhetővé a bank ügyfelei számára Apple készülékeikkel, hanem egyúttal a sikeresen végrehajtott kártyadigitalizációval egy olyan, az Edisonplatform program által díjazott szervezet munkáját támogathatják a bank pénzén, amely a hátrányos helyzetű gyermekek digitális felzárkóztatásáért dolgozik.

  frissítve: 2024. május 2.
 • Revolut bankszámla vállalkozóknak
  Bankszámla

  Revolut Business: már a céges deviza átváltásokon és külföldi utalásokon is spórolhatsz

  A Revolut az üzleti bankszámlák helyett is kínál már alternatívát, igazodva vállalkozásod igényeihez. Ha gyakran utalsz más országokba, többféle devizában tartanál pénzt vagy egyszerűen egy mobilról könnyen kezelhető ingyenes céges számlát szeretnél, akkor a Revolut Business jó választás lehet. De megfelelhet egy második céges számlának is. Megmutatjuk, hogy kinek érdemes ilyen számlát nyitnia és azt is, hogy milyen gondjaid lehetnek vele.

  frissítve: 2024. június 27.
 • Boldog nő aki a laptopján olvassa, hogy ingyenes bankszámlája van
  Bankszámla

  3 bankszámla, ahol ingyenes a számlavezetés

  Ingyenes bankszámla. Az az igazság, hogy ez jól hangzik. Bár indokolhatónak számít, hogy havidíjat fizessünk a banknak, hiszen a számlavezető rendszert akkor is üzemelteti, ha nem használjuk, vagy nyitva tartja a bankfiókjait, ahol alkalmazottakat és rezsit fizet, de miért fizessünk, ha nem muszáj? Márpedig nem muszáj. Manapság, amikor már ritka az 1 000 forint alatti számlavezetési havidíj, amikor valaki meglátja ezt az összeget a számlakivonatán vagy számlatörténetében, biztosan elgondolkodik, hogy van-e ennek alternatívája? Van, igen és éppen erről szól ez az útmutató.

  frissítve: 2024. március 17.