Személyi kölcsön lakásfelújításra kalkulátor 2024

Személyi kölcsön lakásfelújításra gyorsan, fedezet nélkül. A kalkulátorban összehasonlíthatod a bankok ajánlatait, és megtalálhatod a neked megfelelőt.

Mit mond szakértőnk?Bezár

A lakásfelújítási személyi kölcsön megoldást nyújt, ha felújítanád a lakásod, és ehhez gyorsan, olcsón és egyszerűen szeretnél pénzhez jutni. A felújítási személyi kölcsönt adóstárs és fezedet nélkül igényelheted, a hitelösszeg pedig akár a 10-12 millió forintot is elérheti.

Akár lakásfelújításra vagy szabad felhasználásra kell a pénz, a személyi kölcsön napok, sőt órák alatt is a számládon lehet. Mindössze pár dokumentumra lesz szükséged, és az igénylést legtöbb esetben online is intézheted.

Minden bank felújítási személyi kölcsöne kicsit más, és különböző kedvezményeket kaphatsz mellé. Ez hatással van a törlesztőrészlet és a visszafizetendő összeg nagyságára is. A neked legmegfelelőbb hiteleket úgy találhatod meg, ha a kalkulátort személyre szabod.

Állítsd be a hitelösszeget, és hogy mennyi idő alatt fizetnéd vissza a hitelt. Ha a jövedelmedet is beállítod, akkor látod, hogy az adott összeg elérhető-e számodra a választott futamidő mellett, és a kalkulátor a kedvezményekkel is tud számolni.

Ha egy személyi kölcsön felkeltette az érdeklődésedet, akkor a találatra kattintva a bank oldalára irányítunk, ahol elolvashatod a részletes feltételeket, és akár azonnal online igényelheted is a kölcsönt, vagy fel tudod venni a kapcsolatot a bankkal. Mi is összeszedtük neked a legfontosabb tudnivalókat az igénylési feltételekkel és a hitel adataival, ezeket a találat alján láthatod.

Jó, ha tudod, hogy van néhány alapfeltétel, amelyet minden banknál teljesítened kell, ezekkel vagy csak hitelképes.

- Az igényléshez legalább 3-6 hónap munkaviszony, és igazolható jövedelem szükséges.
- A jövedelmednek legalább a havi nettó minimálbért el kell érnie.
- Legalább nagykorúnak kell lenned, de egyes bankoknál magasabb is lehet az elvárt életkori minimum.
- Nem szerepelhetsz a KHR negatív adóslistáján.

A hitelt a legtöbb banknál online is igényelheted, és adóstársat is bevonhatsz.

Gergely Péter • frissítve 2024. június 24. • promóció
Bezár
Hitelösszeg
Futamidő
Havi nettó jövedelmed
További beállítások
Bezár

Csak ezektől a bankoktól szeretnék kölcsönöket látni


				
Bezár
Rendezés:
Válassz a kiemelt hitelek közül!
További hitelek
 • Személyi kölcsön
  Törlesztő 102 179 Ft Fix kamat
  THM 18,81% Kamat: 17,00%
  Visszafizetendő 8 633 038 Ft
  Részletek
  a bank oldalán
  • Bankváltás nélkül igényelhető + 30.000 Ft kamatjóváírás
  Futamidő: 24-96 hó • THM: 18,77% - 21,63% • Hitel teljes díja: 3 633 038 Ft • Ebből kamat: 3 583 038 Ft • Kezdeti díj: 50 000 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 17,00%
 • Személyi kölcsön - online igényléssel
  Törlesztő 108 795 Ft Fix kamat
  THM 21,05% Kamat: 18,99%
  Visszafizetendő 9 138 803 Ft
  Részletek
  a bank oldalán
  • Online igénylés akár 15 perc alatt - folyósítás akár 1 órán belül!
  Futamidő: 24-84 hó • THM: 16,30% - 28,50% • Hitel teljes díja: 4 138 803 Ft • Ebből kamat: 4 138 803 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 18,99%
 • Start Időnyerő Személyi Kölcsön
  Törlesztő 123 078 FtAz első 3 hónapban 0 Ft
  THM 23,46% Kamat: 20,99%
  Visszafizetendő 10 092 089 Ft
  Részletek
  a bank oldalán
  • Az első 3 hónapban nem kell törlesztőt fizetned
  Futamidő: 12-84 hó • THM: 23,39% - 23,46% • Hitel teljes díja: 5 092 089 Ft • Ebből kamat: 5 092 089 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 20,99%
5 / 5 találat

A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások. A hiteleket csak negatív KHR listán nem szereplő, és megfelelő jövedelemmel (és adott esetben fedezettel) rendelkezők kaphatják meg a hitelintézet döntésétől függően. A törlesztőrészletek számítása az aktuálisan meghirdetett kamatokkal történt, amelyeket a hitelintézetek módosíthatnak. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

További szöveg megjelenítése

Nem találtad meg, amit keresel? Nézd meg a lenti szolgáltatók kölcsöneit is!

Másféle személyi kölcsönök érdekelnek?

Gyakori kérdések a személyi kölcsön kalkulátorról

 • A hitelkalkulátor számol a Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutatóval (JTM)?

  Igen. A beállított jövedelmet, a futamidőt és a hitelösszeget is nézi a rendszer, és csak olyan hiteleket listázunk, amik megfelelnek a JTM szabályoknak.

  Ha a jövedelmedhez képest túl magas hitelösszeget vagy túl rövid futamidőt állítasz be, akkor vagy csak kevesebb találatot fogunk listázni, vagy az is előfordulhat, hogy egy hitelt sem tudunk megmutatni, mert egyik sem fér bele a jövedelmedbe. Ilyenkor egy hibaüzenetet fogsz látni, ami azt javasolja, hogy csökkentsd a hitelösszeget, vagy növeld meg a futamidőt.

  Ha tudod, hogy adóstársat be tudsz vonni, akkor érdemes a jövedelem mezőnél mindkettőtök havi nettó rendszeres jövedelmét beírni.

 • Mitől függ az ajánlatok sorrendje?

  A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások.

 • Minden személyi kölcsön benne van a kalkulátorban?

  Nem. Vannak olyan bankok vagy olyan speciális, bárki által nem igényelhető személyi kölcsönök, melyeket nem tüntetünk fel, mert nagy valószínűséggel nem lesz érvényes rád.

  Olyan is lehet, hogy éppen frissítjük egy adott bank kondícióit, vagy várunk valamely bank ellenőrzésére, amely idő alatt szintén nem látható az adott konstrukció.

  Ezeknek a pénzintézeteknek is vannak személyi kölcsönei:

  - Cetelem személyi kölcsön: A Cetelem Bank élen jár az elektronikus megoldások terén. Ha online igényelsz náluk kölcsönt, 3 nap alatt a számládon lehet a pénz. Minősített fogyasztóbarát kölcsönt is kínálnak, és adósságrendezésre is van személyi kölcsönük. Az elérhető hitelösszeg magas, közel 10 millió forint lehet.

  - CIB személyi kölcsön: A CIB-nél egész alacsony összeghatártól, akár 300 000 forinttól igényelhetsz személyi kölcsönt, de olyan konstrukciójuk is van, amelyet kifejezetten magas összeg mellett kínálnak. Több, jövedelem-jóváíráshoz kapcsolódó kamatkedvezményt is kaphatsz, ha náluk számlát nyitsz.

  - Cofidis személyi kölcsön: Ha szereted a fapados repülőjáratokat, a Cofidis Fapados kölcsöne is tetszeni fog. Ezt az egyszerűségre tervezték, és sem jövedelemjóváírás, sem számlanyitás nem kell hozzá. Ezenkívül kínálnak minősített fogyasztóbarát kölcsönt, és keretjellegű kölcsönt is. Náluk már alacsony igazolt jövedelemtől is kaphatsz kölcsönt.

  - Erste személyi kölcsön: Az Erste Bank egyik nagy dobása a George nevű mobilapplikációja, ahová akkor is regisztrálhatsz, ha nincs számlád náluk, és innentől online intézheted az ügyeidet. Az Ersténél alacsony a minimum jövedelem elvárás, de vannak külön magas jóváíráshoz kialakított hiteleik is. Minősített fogyasztóbarát kölcsönt is igényelhetsz náluk. Akár 10 millió forint is elérhető.

  - K&H személyi kölcsön: A K&H fejlett digitális szolgáltatásokat kínál. E-bankja és mobilbankja is van, ahol sok mindent elintézhetsz online. Ha legalább 6 hónapja a bank ügyfele vagy, és a jövedelmed is ide érkezik, akkor a kölcsönigénylés az applikációban percek alatt megvan, még dokumentumokra sem lesz szükséged. A K&H a kölcsöneit különböző hitelcélokra alakította.

  - MagNet személyi kölcsön: A MagNet Banknál egy közösség részének érezheted magad. Ez ugyanis egy tisztán magyar kézben lévő közösségi bank, ahol beleszólhatsz abba, hogy a bank milyen társadalmi szervezetet támogasson, de akár te is jótékonykodhatsz. Online nyithatsz számlát, de személyi kölcsönt csak személyesen vehetsz fel. A kölcsönnek hitelcélhoz kötött változatai is vannak.

  - MBH személyi kölcsön: Több konstrukcióban kínál személyi kölcsönöket. Ezek között a fő különbség az elvárt jövedelem nagysága és az elérhető legnagyobb hitelösszeg. Az MBH fogyasztóbarát személyi kölcsönt is kínál és online is tudsz náluk kölcsönt igényelni.

  - OTP személyi kölcsön: Az ország egyik legnagyobb pénzintézete a digitális szolgáltatásokban is élen jár. Nagyon gyorsak, ha minden rendben megy az igénylésnél és a bank már ismer téged, akkor akár 1 órán belül is pénzhez juthatsz. Fogyasztóbarát személyi kölcsönt is kínálnak. Online is igényelhetsz kölcsönt, sőt, a személyesen elkezdett hiteligénylést is befejezheted otthonról.

  - Raiffeisen személyi kölcsön: A Raiffeisennél akkor érdemes kölcsönt felvenned, ha egyben bankot is váltanál, és az új számládat aktívan használnád. Számos kamatkedvezményt kínálnak, és szinte mindig van valamilyen akciójuk. A már meglévő ügyfelek további kedvezményt kaphatnak. A Raiffeisennél már online is igényelhetsz kölcsönt.

  - UniCredit személyi kölcsön: Bár az UniCredit nem kínál fogyasztóbarát kölcsönt, nagyon kedvező konstrukciói vannak. Többféle kamatkedvezményt kaphatsz, ha hozzá utalod a jövedelmed, és semmilyen kezdeti költséggel nem kell számolnod. A kölcsönt online is felveheted, és új ügyfélként is gyors a folyamat.

 • Hitelfelvételnél mik a kizáró okok?

  Több olyan ok is van, ami miatt a bankok elutasíthatják a hitelkérelmedet. Ezek bankonként változhatnak és nem is biztos, hogy részletesen elmondják majd, hogy miért nem adnak hitelt, vagy csak kevesebbet, mint szerettél volna.

  Nézzük meg a leggyakoribb kizáró okokat!

  1. Nincs igazolható jövedelmed: A bankok igazolható jövedelemként olyan rendszeres bevételre gondolnak, amit bankszámlakivonatokkal, előző évi adóbevallással, vagy más hivatalos papírral tudsz alátámasztani. Az, hogy valahonnan olyan készpénzes bevételed van, amit befizetsz a bankszámládra, nem számít igazolható jövedelemnek (még akkor sem, ha azt a munkádért kaptad és "igazolod" a bankszámlára történő befizetéssel).

  A banknak törvényi előírás miatt meg kell bizonyosodnia róla, hogy a havi törlesztőrészleteket biztonsággal ki tudod majd fizetni. Erről lentebb még részletesen írunk és a Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutatóról szóló útmutatónkban is többet megtudhatsz arról, hogy a jövedelmednek mekkora része mehet el törlesztőrészletekre.

  2. Ha a KHR listán (régebbi nevén BAR listán) negatív státusszal vagy fent (aktív vagy passzív státuszban). Erről itt tudhatsz meg többet.

  3. Nem járt le még a próbaidőd vagy nincs elegendő folyamatos munkaviszonyod. Ez azt jelenti, hogy ha új munkahelyen kezdesz el dolgozni, és ott próbaidő van, akkor amíg ez nem jár le, vagy legalább 3 hónap nem telik el (bár a próbaidő lehet akár 6 hónapos is), addig a bankok nem adnak hitelt.

  Több bank is előír legalább 3-6 hónapos folyamatos munkaviszonyt (ugyanazon a munkahelyen akár) hiteligénylési feltételként.

  4. Nem megfelelő életkor. A bankok meghatároznak minimum és maximum életkort is az egyes hiteltípusokhoz. Ez általában minimum 18 éves kor szokott lenni, de ez lehet akár 21 vagy 23 év is. Ha fiatal vagy, akkor akár magasabb jövedelmet vagy adóstárs bevonását is kérhetik. Ugyanez igaz, ha túl idősen vennél fel hitelt, tehát ilyenkor egy fiatalabb adóstárs bevonására szükség lehet a bank döntésétől függően.

  5. Nincsenek érvényes igazolványaid, bejelentett lakcímed vagy telefonos elérhetőséged.

 • Mik a hitelfelvétel lépései?

  1. Tájékozódás a hitelekről. Gondold át, hogy milyen összegű kölcsönre lenne szükséged, és nézd meg a bankok kínálatát. Használd a kalkulátort és állítsd be, hogy mekkora hitelösszeget milyen futamidőre vennél fel és add meg a jövedelmedet is. A többi beállítást is érdemes személyre szabnod. Így megnézheted, hogy milyen kedvezményeket kaphatsz és hogy milyen törlesztőrészletekre számíthatsz. Válaszd ki a szimpatikus bankot és konkrét személyi kölcsön ajánlatot. Kérhetsz visszahívást a bank honlapján keresztül vagy a bankfiókban is tudsz egyeztetni az ügyintézővel a kölcsön igénylési feltételeiről.

  2. Szükséges dokumentumok összegyűjtése. Készíts össze minden szükséges dokumentumot. Személyi kölcsön esetében a személyi dokumentumaidra, munkáltatói igazolásra és bankszámlakivonatra lesz szükséged. Ha vállalkozásod van, akkor NAV igazolás, ha nyugdíjas, akkor NYUFIG igazolás vagy más, a bank által elfogadható igazolás fog kelleni.

  3. Hiteligénylés benyújtása. Ha minden dokumentum együtt van, akkor benyújthatod az igénylést a bank felé. Ezzel elkezdődik a hitelbírálat folyamata, amelynek során a bank megvizsgálja a jövedelmed.

  4. Szerződéskötés. A pozitív hitelbírálat után jöhet a szerződéskötés. Online hiteligénylésnél a szerződés aláírása is online történik, az applikációban vagy az internetbankon belül, de van, ahol videóbankon keresztül szóban kell elfogadnod a szerződést.

  5. Folyósítás. Ahhoz, hogy a bank folyósítani tudja a kért kölcsönt, teljesítened kell a folyósítási feltételeket. Ilyen lehet például a bankszámla megnyitása.

  6. Törlesztés. Miután a bank folyósította neked a kölcsönt, a következő hónaptól törlesztened kell. Gondoskodj róla, hogy a törlesztési számládon, vagy a banknál vezetett folyószámládról, ahonnan a bank a törlesztőket vonja, mindig legyen elég pénz.

 • Mennyi ideig tart a hitelügyintézés?

  Személyi kölcsönöknél az átlagos átfutási idő 2 hét körül van, de ez attól is függ, hogy milyen gyorsan szeded össze a dokumentumokat és milyen típusú jövedelmed van. Ezek mind befolyásolhatják az ügyintézési időt.

 • Személyi kölcsön termékváltozás összefoglalók

  2024-06-17 - CIB Bank - 50 ezres jóváírási akció

  2024.06.17-től új, 50 000 Ft jóváírásos személyi kölcsön promóció indul július 31-ig.
  Az 50 000 Ft jóváírás feltétele, hogy a folyósított kölcsön összege elérje legalább az 1 000 000 Ft-ot, valamint a kölcsön igénylése és teljes körű befogadása 2024. június 17. és 2024. július 31. között, a kölcsön folyósítása pedig 2024. augusztus 31-ig megtörténjen és az első havi esedékes törlesztőrészlet legfeljebb 5 napos késedelemmel maradéktalanul teljesítésre kerüljön.

  2024-06-11 - MBH Bank - Elvárt munkaviszony csökkentése

  A bank 2024.06.11-től 6 hónapról 3 hónapra csökkenti a személyi kölcsönei igényléséhez szükséges munkaviszony feltételt.

  2024-06-07 - K&H Bank - Kiemelt személyi kölcsön kamatcsökkenés

  A bank a 2024. június 7-től befogadott K&H személyi kölcsönök esetén 14,79% éves kamatot számol fel az eddigi 15,99% helyett.

  2024-06-05 - MagNet Bank - Futamidő változás autóvásárlási kölcsönre

  A bank 2024.06.05-től az autóvásárlási hitelcél esetén az eddigi 120 hónapról 84 hónapra csökkenti a Személyi kölcsön futamidejét.

  Illetve akció keretében a 2024. szeptember 30-ig folyósított, 8 millió Ft feletti összegű, „Zöld” hitelcélú ügyletek esetében a folyósatást követő 30 napon belül jóváírja a közjegyzői okirat díját.

  2024-06-01 - Cetelem Bank - Nyári promóció

  A bank 30 000 Ft kamatjóváírást ad Személyi Kölcsön esetén, ha 2024.június 01.-július 31-ig igényel az ügyfél legalább 2 500 000 Ft-ot és legkésőbb 2024. szeptember 31-ig regisztrál a bank NetBank rendszerébe. Az akció további feltétele, hogy hozzájárul a marketingcélú megkeresésekhez, illetve hogy nincs a banknál fizetési késedelemben lévő hitele. A promóciós időszakban felvett kölcsön nem törleszthető elő 2025. április 30-ig.

  2024-06-01 - OTP Bank - Otthon Személyi kölcsön és Fogyasztóbarát Kölcsön kamatcsökkenés

  A bank 2024.06.01-ével 16,04%-ra csökkenti a Otthon Személyi kölcsön kamatát 16,49%-ról a 2 000 000 - 6 099 999 Ft közötti hitelösszegsávban.

  A Minősített Fogyasztóbarát Személyi hitel esetén is csökkent a kamat (mivel a 10 éves ÁKK hozam 3 havi átlagának 2024. június hónapra irányadó mértéke csökkent) a 2 000 000 - 6 099 999 Ft közötti hitelösszegsávban 16,96%-ról 16,59%-ra.

  Az OTP Személyi kölcsön esetén új előírás, hogy a rendszeres jövedelmet előre kell igazolni.

  2024-06-01 - UniCredit Bank - Jóváírás vizsgálatának módosítása

  A bank 2024.06.01-től a Fix Kamat Személyi Kölcsön, Green Személyi Kölcsön továbbá Felújítási Személyi Kölcsön esetén a futamidő első 2 hónapjában nem vizsgálja a feltételként előírt jóváírási összegek érkezését a bankszámlára.

  2024-05-23 - MBH Bank - MBH Kamatvágó Személyi Kölcsön bevezetése

  A bank 2024.05.23-tól új személyi kölcsön terméket vezet be MBH Kamatvágó Személyi kölcsön néven.
  Igénylési feltételek:
  - csak más banknál folyósított kölcsön hitelkiváltására lehet felhasználni
  - vállalni kell, hogy a kölcsön törlesztését az MBH banknál már meglévő vagy újonnan nyitott számláról csoportos beszedési megbízással vagy állandó átutalással teljesíti az ügyfél
  - minimum nettó 300 000 Ft jövedelem jóváírás

  Az igényelhető hitelösszeg 500 000 - 10 000 000 Ft, a futamidő 12-84 hónap, az éves kamat 12,99%, THM 14%.

  Ez a konstrukció halasztott törlesztéssel nem igényelhető. A feltételek teljesülését a bank minden hónapban vizsgálja és amennyiben nem teljesülnek, úgy az Extra konstrukció árazása lép életbe, melynek kamata 18,99%.

  2024-05-22 - Cofidis - Fapados Kölcsön akció

  A bank 2024.05.27-től a 3-4,9 milliós hitelsávban jövedelem sávhoz kötött akciós kamatot ad visszavonásig. 
  350 000 Ft nettó jövedelemszint alatt a kamat: 18,99%
  350 000 Ft nettó jövedelemszint felett a kamat 15,99%
  Ebben a sávban eddig a kamat 21,54-22,60% között mozgott futamidőtől és hitelösszegtől függően.

  2024-05-16 - Cofidis - Akciós THM visszavonásig a Fogyasztóbarát Személyi Kölcsönnél

  A bank 2024. május 16-ai jelzése alapján az alábbi akciót visszavonásig meghosszabbítják:
  A bank 2024. április 1-től június 2-ig kedvezményes árazást alkalmaz a  Minősített Fogyasztóbarát terméküknél. A referencia THM 14,92% (3M Ft / 60 hó)- ra módosul a jelenlegi 15,41%-ról.
  A kamatsávok az akció alatt:
  3 000 000 - 4 999 999 Ft-ig: 14,92%
  5 000 000 - 10 000 000 Ft-ig: 12,67%

  2024-05-13 - Cofidis - Fapados kölcsön akció 5 millió felett

  A bank 2024.05.13-tól akciós kamattal kínálja az 5 millió feletti Fapados kölcsöneit. 5 és 10 millió Ft között egységesen 14,99% a kamat az eddigi hitelösszeg sávos kamatokkal ellentétben, ami 17,69-19,29%-ig terjedt.
  Az 5 millió feletti kölcsönök igénylésekhez az eddigi 400 000 Ft helyett elegendő a 350 000 Ft-os jövedelem is.

  2024-05-09 - MagNet Bank - Igénylési feltételek, kamatok változása

  A bank a személyi kölcsön igénylési feltételeit módosította 2024.05.09-től az alábbiak szerint:
  - Az igazolt jövedelem nettó 200 000 Ft-ról 250 000 Ft-ra emelkedett.
  - Az eddigi aktív számlahasználat, mint igénylési feltétel megszűnt, ezentúl enélkül is igényelhető kölcsön, az aktív számlahasználattal (legalább 4 db bankkártyás vásárlás vagy 2 db csoportos beszedési megbízás) 2% kamatkedvezmény kapható.
  - A rendszeres havi jóváírási sávban a jövedelem 1 kategória minimum összege 100 000 Ft-ról 150 000 Ft-ra emelkedett.
  - A "Zöld" hitelcél kibővült az alábbiakkal: kerékpár vagy egyéb sporteszköz vásárlása, lakás tetőrendszer cseréje, használati melegvíz tároló megvásárlása, tervezési és telepítési munkálatai.
  - A "Zöld" hitelcél maximálisan igényelhető hitelösszege 8 millióról 12 millióra emelkedett.
  - A 8 millió feletti kölcsönökre (ez csak "Zöld" hitelcél esetén értelmezhető) magasabb jövedelem sávok vonatkoznak:
  standard: 250 000 Ft alatti rendszeres jóváírás esetén
  jövedelem 1: 250 000 Ft - 350 000 Ft közötti rendszeres jóváírás esetén
  jövedelem 2: 350 000 Ft feletti rendszeres jóváírás esetén

  2024-05-01 - OTP Bank - Kamatemelés

  Az OTP Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetében az alsó hitelösszegsávban, azaz  2 000 000 – 6 099 999 Ft között a kamat 16,31%-ról 16,96%-ra emelkedik 2024. május 1-től.

  Az OTP Otthon Személyi Kölcsön esetében ugyanúgy az alsó hitelösszegsávban, azaz 2 000 000 – 6 099 999 Ft között a kamat 15,99%-ról 16,49%-ra emelkedik 2024. május 1-től.

  2024-05-01 - UniCredit Bank - Akciók meghosszabbítása július 31-ig

  A bank meghosszabbítja 2024. július 31-ig a Fix Kamat személyi kölcsön esetében az „Egy havi törlesztő visszajár” promóciót és a „Online Plusz 30 000 Ft visszajár” promóciót, valamint a Felújítási személyi kölcsön esetében az „Egy havi törlesztő visszajár” promóciót.

  2024-04-27 - Erste Bank - Emelkedik az elvárt minimum jövedelem összege

  Április 26-a után minden hitelterméknél kis mértékben növekszik az elvárt minimum jövedelem szint. Egy szereplős ügylet esetében 150 000 Ft-ról 175 000 Ft-ra, két- vagy többszereplős ügylet esetében pedig 220 000 Ft-ról 260 000 Ft-ra módosul az ügyletszintű jövedelem minimum összege.

   

  2024-04-26 - UniCredit Bank - Fix Kamat személyi kölcsön online további kamatkedvezmény módosulás

  A Fix Kamat személyi kölcsön 2 kedvezmény csoportjában is (Prémium Aktív Extra Kamatkedvezmény és Prémium Aktív Extra Plusz Kamatkedvezmény) újra módosul pozitív irányban a további kamatkedvezmény online igénylés és szerződéskötés esetén a márciusi kamatkedvezményekhez képest.
  Az alábbi kamatkedvezmény jár a futamidő teljes idejére:
  - 1 600 000 Ft és 3 190 000 Ft közötti kölcsönösszeg esetén további 0,5% (eddig ebben a sávban nem volt további kedvezmény)
  - 3 200 000 Ft és 5 990 000 Ft közötti kölcsönösszeg esetén további 2,20% az eddigi 1,60%-hoz képest
  6 000 000 Ft feletti kölcsönösszeg esetében további 1,40 % az eddigi 1,29%-hoz képest

  2024-04-23 - Raiffeisen Bank - Jövedelem 450 kamatkedvezmény akció módosítás

  A bank 2024.04.24-től 2024.06.07-ig bankváltás nélküli igénylést hirdet minimum 450 000 Ft jövedelemtől és legalább 3 millió Ft kölcsönösszeg esetén.
  A kamatkedvezmény 6%, így a kedvezményes kamat: 10,99%
  Ez a kedvezményes kamat már április 3-tól él, de most azzal a változtatással, hogy a kedvezményhez nem kell az aktív számlahasználat feltételeit teljesíteni, azaz a  jóváíráson felül nem kell a havi 4 db tranzakciónak is teljesülnie.

  2024-04-15 - OTP Bank - OTP Személyi Kölcsön elvárt jövedelem emelkedése

  A bank 2024.04.15-től megemeli az OTP Személyi Kölcsön igényléshez az elvárt jövedelmet nettó 154 000 Ft-ról nettó 177 000 Ft-ra.  Adóstársas igénylés esetén legalább az egyik igénylő igazolt rendszeres jövedelmének el kell érnie a havi nettó 177 000 Ft-ot (eddig ez is 154 000 Ft volt).
  Nyugdíjas igénylő esetében a havi nettó 100 000 Ft helyett nettó 120 000 Ft-ot meghaladó jövedelem szükséges.

  2024-04-03 - Raiffeisen Bank - Kamatcsökkentés

  A bank április 3-ával az alábbiak szerint csökkentette a személyi kölcsön egyes kamatait:
  - Aktív számlahasználat és Jövedelem450: 11,99%-ról 10,99%-ra
  - Hitelkiváltó Plusz: 12,99%-ról 11,99%-ra
  - Aktív számlahasználat és Jövedelem300: 13,99%-ról 12,99%-ra
  - Hitelkiváltó: 15,99%-ról 14,99%-ra
  - Aktív számlahasználat: 17,99%-ról 15,99%-ra
  - Kedvezmény nélkül, nem akciós: 18,99%-ról 16,99%-ra  2024-04-01 - OTP Bank - Elő- és végtörlesztés díjemelés

  A bank 2024.04.01-től megemeli a 2023-as évi inflációra hivatkozva az alábbi díjakat:
  - előtörlesztés díja: 11 025 Ft-ról 12 965 Ft-ra
  -végtörlesztés díja: 58 978 Ft-ról 69 358 Ft-ra

  2024-04-01 - Raiffeisen Bank - Előtörlesztési díj emelése

  A bank 2024.04.01-től megemeli a személyi kölcsönök előtörlesztési díját 57 859 Ft-ról 68 042 Ft-ra a 2023-as infláció mértékével

  2024-03-28 - Raiffeisen Bank - Jóváírási promóció meghosszabbítása

  A bank meghosszabbítja a személyi kölcsönökhöz kapcsolódó jóváírási akcióját 2024.04.02-ig, melynek keretében 1 havi törlesztő összeg, de maximum 100 000 Ft jóváírásra kerül, ha a kölcsönösszeg legalább 1 millió Ft.
  az akció eredetileg 03.28-ig tartott.

   

  2024-03-28 - Cetelem Bank - Személyi kölcsön és Adósságrendező kölcsön kamatcsökkenés, Prémium konstrukció hitelösszegsáv változás

  A bank 2024.04.01-től csökkenti a Személyi kölcsön és Adósságrendező kölcsön kamatait, az alábbiak szerint:

  Standard konstrukció esetén: 
  - 400 000-1 799 999 Ft között 23,99%-ról 21,7%-ra csökken
  - 1 800 000-2 999 999 Ft között 22,99%-ról 20,6%-ra csökken
  - 3 000 000-9 900 000 Ft között 21,99%-ról 20%-ra csökken
  Médium konstrukció esetén:
  - 400 000-1 799 999 Ft között 20,99%-ról 18,7%-ra csökken
  - 1 800 000-2 999 999 Ft között 19,99%-ról 17,6%-ra csökken
  - 3 000 000-9 900 000 Ft között 18,99%-ról 17%-ra csökken

  Prémium konstrukció esetén 14,9%-ról 13,55%-ra csökken a kamat. Itt a hitekösszegsáv is változik, eddig 1,5 millió volt az alsó össszeghatár, 04.01-től már 1 millió.

  2024-03-26 - Cofidis - Akciós THM június 2-ig a Fogyasztóbarát Személyi Kölcsönnél

  A bank 2024. április 1-től június 2-ig kedvezményes árazást alkalmaz a  Minősített Fogyasztóbarát terméküknél. A referencia THM 14,92% (3M Ft / 60 hó)- ra módosul a jelenlegi 15,41%-ról.
  A kamatsávok az akció alatt:
  3 000 000 - 4 999 999 Ft-ig: 14,92%
  5 000 000 - 10 000 000 Ft-ig: 12,67%

Itt találkozhattál velünk
telex forbes Hold hvg szamlazz.hu hazipatika.hu