Szakártői útmutatók lakás kiadáshoz és bérléshez

Segítünk, hogy megtaláld, kinek érdemes kiadni a lakásodat. Ehhez persze először jó fényképeket kell csinálnod, amihez lehet, hogy kicsit át kell rendezned a lakásod. Ehhez ad sok jó megoldást a home staging. Megmutatjuk azt is, hogyan érdemes hosszú távra kiadni a lakásodat egy megbízható bérlőnek, és abban is segítünk, hogy a költözést hogyan oldd meg olcsón és stresszmentesen. Vagy lakást szeretnél bérelni? Ehhez is 40+ hasznos tanácsunk van, és azt is megtudhatod, hogy miket kérdezz meg a főbérlőtől.

 • Kiadó lakás amit érdemes kibérelni

  Így érdemes lakást bérelni

  A megfelelő lakás megtalálása és a költözés nem egyszerű feladat. Még sosem laktál albérletben és szeretnéd tudni, hogy mi vár rád? Most megtudhatod, mire érdemes figyelni és hogyan járhatsz jól lakásbérléskor.

  frissítve: 2024. február 27.
 • Ingatlan kulcs odaadása lakás kiadás előtt

  Lakáskiadás: Hogyan adjam ki hosszú távra a lakásom?

  A köztudatban az ingatlankiadás képe úgy él, mint a legjobb módja a passzív bevételnek. Persze ebből gyakran kimarad a kiadással járó felelősség és teendők. Ha gondolkoztál már lakáskiadáson, de nem tudod, hogy mi ennek a legjobb módja, és kíváncsi vagy rá, hogy milyen költségeket jelent számodra a kiadás, akkor jó helyen vagy. Bemutatjuk, hogyan válaszd ki a legjobb albérlőt és azt is, hogy mik a leggyakoribb hibák, amikkel sokat bukhatsz.

  frissítve: 2023. október 10.
 • A házat költözteti a kiskakas

  Így lehet olcsóbb a költözés

  Egy ingatlan megvásárlása vagy a bérleti díj már önmagában is nagy kiadás. Érthető tehát, hogy nem szeretnél sok pénzt áldozni még a beköltözésre is. Ha érdekel, hogy hogyan tudnál minél kevesebb pénzből költözni, akkor jó helyen jársz. Segítünk.

  frissítve: 2023. október 10.
 • Beköltözés lakás bérlés után dobozokkal

  40+ hasznos tanács, ha lakást akarsz bérelni 2024-ben

  Az ingatlanvásárlás manapság egyre nehezebb a dráguló árak miatt, ám ezzel párhuzamosan a lakásbérlés népszerűsége megugrott. A bérlésnek is megvannak a maga buktatói, és mielőtt kiválasztod, hol és milyen lakás mellett döntesz, érdemes minél több szempontot figyelembe venned. Íme 40+ hasznos tanács, hogy a lehető legjobb döntést hozd meg.

  frissítve: 2024. január 1.