Útmutatók lakástakarék témában

 • Lakástakarékból újítja fel a család a lakását

  Lakástakarékpénztár felújításra - minden, amit tudni akarsz róla 2024-ben

  Számos lakáscélra használhatók a kamattámogatott lakáshitelek és támogatások, de a jelenleg elérhető konstrukciók egyike sem tartalmazza a felújítást. A lakástakarékpénztári megtakarítás azonban továbbra is felhasználható meglévő ingatlan felújítására. Mutatjuk hogyan.

  frissítve: 2024. február 15.
 • Ennyi pénzt lehet összegyűjteni az Erste Lakástakarékban

  Erste Lakástakarék 2024

  Elmondjuk, hogy mit értdemes tudnod a lakástakarékokról és bemutatjuk az Erste ajánlatait is.

  frissítve: 2024. február 15.
 • OTP lakástakarékkal könnyebb a házvásárlás

  OTP Lakástakarék 2024

  Az OTP Lakástakarékpénztár egyike azon három lakáskasszának, ahol az otthonodra gyűjthetsz. A lakástakarékban gyűjtött összeget felhasználhatod többek között építésre, lakásvásárlásra vagy felújításra is. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogy milyen konstrukciók érhetők el az OTP-nél.

  frissítve: 2024. február 7.
 • Lakástakarék segítségével vásárolt családi ház bejárati ajtajában van a kulcs

  Lakástakarék – minden, amit tudni akarsz róla 2024-ben

  Sokáig úgy tűnt, a lakástakarékpénztár egy kihalóban lévő állatfajta, amelynek már alig maradt élő példánya az országban. Most mégis újjáéledni látszik a termék, mert a lakástakarékpénztárak új konstrukciókkal rukkoltak elő, méghozzá magasabb hozamokkal, amelyek újra vonzók lehetnek a lakásvásárlóknak. Most előkapjuk a nagyítónkat, hogy közelebbről is megvizsgáljuk a lakástakarékokat. Útmutatónk végére eldöntheted, hogy érdemes-e lakástakarékba (vagy ahogy sokan ismerik lakáskasszába, LTP-be) tenni a pénzed, vagy jobb helyen lenne máshol.

  frissítve: 2024. február 15.